کبد بدنسازان در خطر است!

کبد

چه نوع آسیب هایی متوجه کبد افرادی است که داروی بدنسازی مصرف می کنند ؛ این افراد  بدن خود را در معرض چه نوع بیماری هایی کبدی قرار می دهند؟

مکمل های غذایی و داروهای رشد عضلات، اثرات سوء و غیرقابل بازگشتی بر سیستم های مختلف بدن از جمله کبد داشته و مصرف کنندگان این قبیل داروها باید از مصرف این گونه مواد خودداری کنند.

سازمان غذا و داروی آمریکا به مصرف کنندگان مکمل های غذایی و داروهای رشد عضلات هشدار داده است که برای جلوگیری از آسیب های جدی کبد از مصرف این گونه مواد خودداری کنند.

«چارلز لی»، مشاور ارشد پزشکی در مرکز ارزیابی داروها و دفتر تحقیقات پذیرش سازمان غذا و داروی امریکا، طی بیانیه ای اعلام کرد: «محصولاتی که به عنوان مکمل های غذایی حاوی ماده استروئیدهای آنابولیک بوده و به بازار عرضه می شوند، خطری واقعی برای سلامت مصرف کنندگان به حساب می آیند.»

او در ادامه اظهار داشت که ماده استروئیدهای آنابولیک ممکن است طیف وسیعی از عوارض جانبی را برای سیستم های مختلف بدن به همراه داشته و آسیبی که به آنها وارد می کنند برگشت ناپذیر باشد.

بر اساس اطلاعات منتشرشده از سوی سازمان غذا و داروی آمریکا، آسیب های کبدی به طور کلی یکی از خطرات احتمالی استفاده از محصولات حاوی استروئیدهای آنابولیک مصنوعی و یا مواد شبه استروئید به حساب می آید.

از عوارض جدی که استروئیدهای آنابولیک بر بدن وارد می کنند می توان به اثرات سوء آن بر سطح کلسترول، افزایش خطر حمله قلبی و سکته مغزی، ایجاد صفات مردانه در زنان، بزرگ شدن پستان، ناباروری در مردان و کوتاهی قد در کودکان اشاره کرد.

امتیاز 5 از 5

طراحی وبسایت و سئو توسط مهندس هرمزی ۰۹۳۶۰۶۱۳۸۱۲

اشتراک گذاری مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *